Wilt u uw kuikens ook het beste kuikenvoer geven?

Kippen, ze worden geboren als kuikens en als je ze goed verzorgt dan komt het helemaal goed met ze. Ik hou geen kippen om ze te later te slachten, ik hou ze voor de eieren en omdat ik ze gewoon heel mooie wezens vind. Dus vind ik het ook heel belangrijk om het juiste kuikenvoer in huis te hebben, op de boerderij dan. Goed kuikenvoer zorgt ervoor dat het kuikentje opgroeit tot een sterke kip, of haan. Nu bleek mijn vorige kuikenvoer leverancier ermee gestopt te zijn en hij raadde me aan om naar een bepaalde site te gaan en dat heb ik dan ook gedaan. Ik kwam toen op arwebshop.nl Ze verkopen daar meer dan alleen kuikenvoer en dat is fijn want ik heb natuurlijk nog meer dieren op de boerderij rond lopen. Het mooie van dit kuikenvoer is dat er veel aandacht besteed wordt aan de darmgezondheid van de lieve, gele beestjes. Dat is de basis van een goede groei van de kuikens. Het kuikenvoer komt in twee verschillende fases, opfokmeel fase 1 en fase 2. Beiden kunt u aanschaffen van 2 tot 20 kilo en daarnaast verkopen ze de vleeskuikenkorrel universeel van 20 kg. De prijzen vallen reuze mee en zeg eerlijk dat hebben we wel nodig in deze moeilijke tijden. Als u meerdere zakken in een keer afneemt dan krijgt u een mooie korting, ze leveren binnen 2 werkdagen en gratis vanaf 300 euro. Wat ik ook fijn vind is de kennisbank die ze op hun site hebben staan, zo kunt u nog meer informatie inwinnen over bepaalde producten of zaken. Zoals ik al zei bieden ze meer aan dan alleen kuikenvoer, ze bieden ook voer aan voor ander pluimvee, rundvee, schapen en geiten, varkens. En ze bieden daarnaast voor al deze dieren ook biologisch voer aan. In uw account kunt u ook favorieten plaatsen zodat u snel weer terug kunt vinden wat u de vorige keer heeft besteld, mocht u dit weer nodig hebben.

Kuikenvoer, een belangrijk onderdeel van de groei van het kuiken

Ik vind ze hele leuke en lieve beestjes en ze groeien veel te hard! Zeker met het voer van deze site. De voeding is volledig en sluit aan bij de behoefte van het kuiken. Ze hebben ook specifieke voeding voor wat oudere kuikens en ter ondersteuning tegen coccidiose, een darmaandoening die door een bepaalde parasiet wordt veroorzaakt.

Wilt u ook goed voer bestellen?

Dit is een heel fijne site met duidelijke informatie want:

  • Ze leggen alle producten haarfijn uit
  • Ze weten wat uw dier nodig heeft
  • U hoeft het voor de prijs niet te laten

Op de site arwebshop.nl kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft over deze voeding. Niet alleen voor kuikenvoer dus maar ook voor voer voor andere dieren op uw boerderij of ergens anders als u ze niet op een boerderij houdt. De service was hartstikke goed, ze leverden snel en mijn kuikens hebben geen dag zonder eten hoeven zitten! Wat meer kunnen we nog wensen, zolang onze dieren maar goed verzorgd zijn en gelukkig, waar ze uiteindelijk ook terecht mogen komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *