Vergaderruimte efficiënt benutten

Room manager

Het regelen van de reserveren voor meerdere vergaderruimtes is altijd een hele klus, waar kan iemand terecht op welk tijdstip en met hoeveel personen. Wil je op een zeer eenvoudige manier inzicht hierin krijgen, en zorgen dat je klanten ook zelf kunnen reserveren dan is de room manager de perfecte oplossing. Je krijgt als bedrijf snel inzicht in de bezetting, waardoor je optimaler gebruik kunt maken ervan. Voordeel is dat het geen impact heeft op je huidige infrastructuur.

Reserveren via de mail

Met de app of via de mail kun je eenvoudig online een reservering doen, via Outlook worden van de genodigden de agenda’s aangepast zodat zij direct op de hoogte zijn. Is er storing tijdens een vergadering of werkt het scherm niet naar behoren, je kunt technisch personeel met een druk op de knop oproepen om het euvel te verhelpen. In het systeem is direct inzichtelijk wanneer de vergaderruimtes wel en niet bezet zijn, dit is waardevolle informatie voor degene die hierover gaat. Het verlengen van een ruimte is eenvoudig met de software, zolang er natuurlijk ruimte vrij is.

Room manager

Mogelijkheden goed inzichtelijk

Wil een klant een ruimte boeken voor een bijeenkomst of vergadering, hoeft deze alleen in te geven wanneer en met hoeveel personen. Direct wordt duidelijk welke ruimte op dat moment beschikbaar is, de interactieve display bij de ruimte geeft informatie over de bezetting. Bijvoorbeeld hoelang er nog in de kamer wordt vergaderd of voor het reserveren van de ruimte. Vanuit Outlook is alles eenvoudig te regelen zonder extra kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *