Trampoline voor thuisgebruik

Trampolines

Kinderen vinden het heerlijk om geregeld even lekker te springen, wist je dat trampolines ook eenvoudig in de tuin gezet kunnen worden? In de webshop van 12springtrampolines.nl vind je verschillende soorten voor thuisgebruik, zet de trampoline in de tuin en je kunt direct beginnen met springen. Kenmerkend voor de exemplaren zijn de veiligheid en het comfort, vaak heeft een thuis exemplaar een net eromheen zodat je kind en jezelf natuurlijk altijd veilig kunnen springen.

Een vaste plaats

Aan de hand of je een trampoline een vaste plaats wilt geven, kies je het soort om te plaatsen in de tuin. Wist je dat er zelfs trampolines zijn die je in kunt graven, op deze manier heb je er nooit last van dat deze in de tuin staat. De trampoline staat dan gelijk met je grasveld, dit is perfect wanneer je een moderne tuin hebt en je de strakke uitstraling wilt behouden in de tuin. Wel moet je zeker weten dat je hem niet meer wilt verplaatsen. Op de website van 12springtrampolines.nl vind je de mogelijkheden. 

Trampolines

Eenvoudig te verplaatsen

Vind je het niet nodig om een trampoline continu in de tuin te hebben, dan is er een staande model wat je eenvoudig op kunt pakken en weer op kunt bergen. Nadeel is wel dat deze ruim boven de grond staan, een veiligheidsnet zorgt ervoor dat je altijd veilig kunt springen zonder dat je eraf valt. Het voordeel van deze trampolines is dat je geen gat hoeft te graven in de tuin, je kunt hem dus neerzetten waar je wilt en dan lekker gaan springen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *