Supersterke mondmaskers bestellen

Wanneer je een goed en dik mondmasker wil ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bijvoorbeeld 6 laags ffp3 mondmaskers bestellen. Maar ook verkopen wij de kwalitatieve ffp3 mondmaskers. Deze zorgen ervoor dat je goed beschermd bent tegen het corona virus. Ook zou je nog blauwe nitril handschoenen kunnen kopen om je nog beter te beschermen. Soms kan het ook verstandig zijn om een flesje desinfecteergel mee te nemen. Bij de meeste bedrijven en panden staat wel een desinfectiezuil. Echter wil je niet het risico nemen om mis te pakken. We moeten het samen doen om onze dierbaren te beschermen. En ook voor de kwetsbare mensen in de samenleving

Hoe kom je erachter of je corona hebt?

Je kunt erachter komen of je corona hebt door een zelftest te gaan doen. Maar ook kun je dit door de GGD laten doen. Een derde optie is om een test afspraak op locatie te maken. Hier wordt vaak wel een onkostenvergoeding gevraagd. Voor bedrijven kan dit wel handig zijn omdat ze zo meerdere mensen op dezelfde dag kunne testen. Dit scheelt veel tijd in vrije dagen van medewerkers. En dat bespaart weer geld. Een corona thuistest geeft meestal binnen 30-60 minuten een resultaat. Als je de stappen goed volgt is dit best makkelijk om te doen. Wanneer je positief bent zal de huisarts je wel verzoeken om ook nog even naar de GGD teststraat te gaan. Als je negatief bent dan ben je veilig en heb je veel tijd bespaart.

Ventileren tijdens corona

Het belangrijkste om besmettingen te voorkomen is ventileren. Een goede luchtvochtigheid is tussen de 40 en 60 procent. Dit kan je realiseren door veel groen in huis te hebben. In grotere huizen of bedrijfspanden zul je een apparaat nodig hebben om dit te bereiken. Heb je veel ramen en laat je deze 24 uur per dag open staan? Dan kan dit ooit ook net genoeg zijn. Het moet echter wel dragelijk zijn voor medewerkers. Neem dit hoog in het vaandel en vergeet niet om desinfectie middelen ter beschikking te stellen. Ook zou je ervoor kunnen kiezen om medewerkers mondkapjes en nitril handschoenen te geven. Eventueel is een spatscherm ook een van de opties.

Wat moet je doen als je corona hebt?

Als je corona hebt is het belangrijk om contact te leggen met je huisarts. Deze zal je adviseren en indien nodig op het isolatie spreekuur uitnodigen. Ook zul je vanaf nu vanuit huis alles moeten doen. Woon je met meerdere mensen samen kies dan een ruimte waar je langere tijd alleen kunt zijn. Vrienden en dierbaren mogen nog wel eten en drinken komen brengen. Maar het is belangrijk dat ze niet in direct contact met jou of je spullen komen. Ben je na 5 dagen niet meer ziek voor tenminste 24 uur? Dan kun je jezelf opnieuw laten testen. Zorg wel dat je alles met chloor reinigt zodat je niet opnieuw besmet raakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *