Sticker voor een deur

muursticker

Een muursticker hoef je niet perse aan te brengen op een muur, op deuren bijvoorbeeld kun je de stickers ook aanbrengen. In openbare gebouwen kun je op deze manier aangeven voor welke ruimte de deur is, toilet, babyruimte of een andere ruimte. Het vinyl is gesneden zodat je een mooie sticker overhoudt die je op de deur aan kunt brengen, door de sticker heen zie je de kleur van de deur nog gewoon. Bij het vervaardigen van de sticker heb je zelf de keus wel type letter je wilt gebruiken.

Vogels op de muur

Bij het gebruik van een muursticker denk je vaak dat je een exemplaar hebt, toch is het ook mogelijk om bepaalde afbeeldingen te laten snijden. Wil je vogels op de wand dan is dit ook mogelijk, of een boom waarbij de takken realistisch worden weergegeven. Een combinatie van losse elementen en een groot vast element kan ook zeer decoratief overkomen in een ruimte. Gelukkig kun je bij plakhetzelf.nl helemaal zelf de ultieme sticker ontwerpen voor op de muur.

muursticker

Niets is onmogelijk

Een teddybeer voor de kinderkamer, een leuke tekst voor op kantoor of iets anders voor op de muur. Met een muursticker van plakhetzelf.nl is het allemaal mogelijk. Zoek je nog een leuke decoratie voor in de huiskamer, je kunt zelf een leuke sticker maken en deze aanbrengen op de muur. Kinderen hebben veel fantasie, door ze een sticker te laten ontwerpen kunnen ze helemaal opgaan in hun eigen wereld. Na het ontwerpen is het enige wat je hoeft te doen de sticker aan te brengen op de muur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.