Seat Altea een top auto!

wiellagers seat altea

De Seat Altea is top maar waarom zul je vast denken. Nou dat komt omdat deze allrounder heel veel kan. Niet alleen 5 mensen comfortabel van A naar B brengen maar dat nog eens kunnen met snelheid en ruimte voor nog een paar koffers. Deze Seat kwam in 2004 op de markt en werd voor het eerst gepresenteerd op de Frankfurter Autoborse. Toch mocht je deze auto willen aanschaffen dan moet men wel rekening houden met verschillende onderdelen waaronder de wiellagers seat altea van deze auto kunnen soms aan vernieuwing toe zijn. Verder een zeer capabele en mooie auto. 

wiellagers seat altea

De nieuwe auto van mijn zus

Mijn zus had op haar 26ste besloten om haar eerste auto te kopen, maar wat voor een? Dat blijft natuurlijk haar grootste vraag. Ze keek naar verschillende autos maar alles was te duur of juist weer te klein. Uiteindelijk na vele mensen om advies te vragen kwam ze uit bij Seat. De Seat Altea kwam als geschenk uit de hemel. Ze kon eindelijk de weg op en ook nog eens met een auto binnen haar budget. Nu jaren verder heeft ze nog steeds haar geliefde Seat Altea en moet ze er niet aan denken om deze auto ooit nog weg te doen! 

De Spaanse koning

De Seat Altea wie kent deze veel verkochte auto niet. Na jaren lang verkocht te zijn is deze bolide niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Dit komt omdat deze al meer dan 22000 keer verkocht is in Nederland. Dit komt uiteraard door de mooie looks en zuinige motoren die beschikbaar zijn. Van de Altea zijn er vele opties qua motoren mogelijk van een 1,2 liter, 1.4 liter, 1,6 liter en de grootste 2.0 liter motor. De 2.0 liter motor levert een kracht van 220 pk meer dan genoeg om de gemiddelde hatchback te verslaan bij het stoplicht.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *