Bedrijven zoeken tegenwoordig vrijwel continu naar manieren om productiever te kunnen werken, de kosten te beperken en de risico’s te reduceren. Om die reden wordt meer en meer gebruik gemaakt van onder meer spraakgestuurde headsets. smartphones en tablets. Met de Realwear HMT-1 heb je de eerste intuïtieve en volledig handsfree Head Mounted Tablet voor het uitvoeren van werkzaamheden. 

De Realwear HMT-1 is zeer veelzijdig toepasbaar

Realwear HMT-1 is bijzonder en vormt de basis voor Connected Worker programma’s en het geldt als de enige head mounted tablet. Je kunt tablet gebruiken in zowel natte, stoffige, hete, gevaarlijke en luide industriële omgevingen. De tablet is robuust en geschikt voor hoofd montage, kan eventueel in veiligheidshelmen worden vastgeklikt of aan petten bevestigd worden en dat zeker ook gebruikt kan worden in combinatie met een veiligheidsbril of corrigerende brillen. De toepassingsmogelijkheden zijn zeer veelzijdig in elk geval.

Net onder het gezichtsveld en de look van een reguliere 7 inch tablet

De Realwear HMT-1 is een hoge resolutie microdisplay past net onder het gezichtsveld en heeft de looks van een reguliere 7 inch tablet. De Realwear HMT-1 geldt als een industrieel dashboard dat er is als je het nodig hebt. De softwaretoepassing is krachtig en er is sprake van volledig handsfree spraakbesturing. Van scrollen, vegen of tikken is geen sprake, alles werkt met spraakcommando’s. 

Getest tegen extreme temperaturen, barometerdruk en vochtigheid

Je kunt de Realwear HMT-1 op allerlei verschillende manieren gebruiken. Je kunt videobellen met mentoren op afstand, het is geschikt voor document navigatie, geleide workflow en voor het gebruik van mobiele formulieren en industriële IVD-gegevens visualisatie. De Realwear beschikt over bluetooth, wifi, de camera is in staat barcodes te lezen, is handsfree en beschikt over een interne 91 db luidspreker en vier digitale microfoons met actieve ruisonderdrukking. De Realwear HMT-1 is PPE compatibel en ook nog eens zeer betrouwbaar. Zo is het getest tegen extreme temperaturen, barometerdruk, vochtigheid en trillingen.

De HMT-1 van Realwear heeft een prima 16.0 Megapixel camera

De specificaties van de Realwear HMT-1 zijn toch wel uniek. Het heeft de IP66 standaard, hetgene betekent dat het prima bestand is tegen stof en water en zelfs tegen een val van twee meter. De opslagcapaciteit is 16 GB Ram 2 en de HMT-1 heeft een 16.0 Megapixel camera. De accucapaciteit kun je met 3400 mAh prima noemen en zwaar is het apparaat ook al niet met een gewicht van 430 gram, inclusief batterij. Uiteraard beschikt het pronkstuk van Realwear ook over een recorder of mediaplayer. 

Productiever en kostenbesparend werken, ook onder moeilijke omstandigheden

De Realwear HMT-1 is een van de oplossingen die bedrijven in staat stellen om productiever en kostenbesparend te werken. En dat is precies wat bedrijven zoeken. Behalve dat is het unieke van dit hulpmiddel dat het is aangepast richting werkomgeving. Het werkt dus altijd, ondanks hoge temperaturen of andere extreme omstandigheden. Het maakt dit product van Realwear uniek en het is beslist geen toeval dat ook de grootste bedrijven er gretig gebruik van maken. Bestel hem daarom snel via VR Expert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *