Machinepark verhuizen

speciaal transport

Bij het verhuizen van bijvoorbeeld een machinepark komt een hoop kijken, niet alleen hoe de machines moeten worden vervoerd. Ook het regelen van de benodigde vergunningen mag zeker niet vergeten worden, bij speciaal transport van gebrvermeertransport.nl wordt dit allemaal netjes verzorgd. Voor het transport hoef je geen zorgen te hebben, alles wat te maken heeft met het transport wordt je uit handen genomen. Het is mogelijk om 24 uur per dag gebruik te maken van dit transport. 

Compleet wagenpark

Niet alleen voor het speciaal transport ben je bij het goede bedrijf, ook voor het opladen en hijsen van de machines kun je er terecht. Voordeel is dat er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van externe bedrijven, dit betekent ook geen extra kosten maar een vaste prijs voor het hele project. Ook het kleinere materieel zoals een heftruck behoort tot het wagenpark van gebrvermeertransport.nl, op deze manier kun je de complete klus laten verzorgen door het bedrijf. Tevens is het bedrijf VCA gecertificeerd wat betekent dat er altijd vertrouwd en veilig wordt gewerkt. 

speciaal transport

Ook voor het demonteren van machines

Niet alleen kunnen met speciaal transport machines worden verplaatst, het bedrijf gebrvermeertransport.nl demonteert ook de machines. Op deze manier wordt een verhuizing wel erg eenvoudig, zij weten als geen ander dat je andere dingen aan je hoofd hebt. Het is na een verhuizing de bedoeling dat machines weer snel productief zijn en omzet kunnen maken. Wil je ook profiteren van de vele diensten van dit bedrijf, neem dan snel contact op via de website voor de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *