Hoe je de beste ergonomische bureaustoelen kiest

Ergonomische bureaustoelen zijn een waardevolle investering voor iedereen die uren achter een bureau zit. Velen van ons brengen meer tijd zittend in een bureaustoel door dan wat dan ook – vaak tot acht uur per dag. Om deze reden is het essentieel om een ​​comfortabele en goed ontworpen stoel te kiezen, zowel om de houding te verbeteren als om de prestaties te verhogen. Onthoud dat gezondheid en comfort erg belangrijk zijn.

De ergonomische bureaustoelen van de nieuwste generatie

De perfecte Ergonomische bureaustoelen zijn innovatief, elegant, ergonomisch en volledig verstelbaar zodat de druk van de tussenwervelschijven vermindert. Naast de klassieke opties zoals de hoogte van de zitting en de hellingsweerstand van de rugleuning, de hoogte en verstelbare hoek van de armleuningen, de hoek en diepte van de zitting en de hoogte van de gehele rugleuning en de onderrugsteun. Uiteraad is het design belangrijk

Haal het maximale comfort uit je bureaustoel

  •  1. PAS DE HOOGTE AAN: Ga op de stoel zitten, buig uw benen zodat uw knieën een hoek van 90 ° vormen en verstel de zitting totdat de voetzolen aan de vloer hechten.
  • 2. ZITTING EN RUGLEUNING moeten zo worden afgesteld dat u uw rug moeiteloos kunt laten leunen en iets naar achteren kunt buigen. Voor een perfecte ondersteuning van de benen, slechts een kleine ruimte van ongeveer 2 vingers tussen de zitting en de knieën De dijen rsuten volledig op de stoel.
  • 3. DE LENDENSTEUN moet worden aangepast aan de onderrug, zodat je comfortabel recht kunt zitten zonder je onderrug te belasten en zonder uw schouders naar voren te laten vallen na urenlang voor de pc te hebben gezeten .
  • 4. DE ARMLEUNINGEN Ga zitten en maak een hoek van 90 graden met je ellebogen. De armleuningen moeten u in staat stellen uw onderarm te laten rusten zonder dat u uw schouders ophaalt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *