Het noodlot slaat toe

Je wordt op een avond gebeld door de eigenaar van de caravanstalling, door het noodweer is het dak van de stalling ingestort en jouw caravan heeft het niet overleeft. Helaas heb je geen caravanverzekering dus je caravan kun je als verloren beschouwen, want bij de stalling valt ook niets te halen. Bij het kopen van een nieuwe of tweedehands caravan, kun je bij avecoverzekeringen.nl een geschikte verzekering afsluiten maar ook op maat samen laten stellen. Op deze manier heb je precies de verzekering die je wilt en kun je voortaan je caravan veilig in de stalling zetten.

Verzekeren van een nieuwe caravan

Vaak heb je bij het verzekeren van een caravan al na enige tijd niet meer te maken met de nieuwwaarde waarvoor je caravan verzekerd is, de caravanverzekering van Aveco gedurende vijf jaar tegen de nieuwwaarde verzekerd. Na vijf jaar verminderd het waardebedrag met 1,5% per maand tot 8 jaar. Gebeurd er iets met je caravan na de 8 jaar, dan is de dagwaarde +10% het bedrag wat je krijgt uitgekeerd. Deze verzekering is uniek en verzekerd je dat je zeker de eerste jaren volledig verzekerd bent, je kunt met een gerust hart op vakantie gaan zonder zorgen.

Mogelijkheden met een verzekering

Je kunt net als een autoverzekering een caravanverzekering zo uitgebreid maken als je wenst, hierbij is het ook mogelijk om schade door hagel of storm mee te verzekeren. Maar ook een rechtsbijstanddekking is mogelijk, wanneer je een dak hebt die hagelbestendig is krijg je maar liefst 70% korting op de hagelschade premie. Heb je een normaal dak op de caravan, en krijg je onverhoopt hagelschade kun je het dak ook laten uitvoeren in een hagelbestendig dak. Dit verschilt per schade en wordt specifiek gekeken voor jouw situatie. Schade kun je 24 uur per dag melden bij de Aveco Alarm Centrale.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *