Dankzij deze twee manieren komt jouw website hoger in Google terecht

seo

Heb jij een eigen website opgericht, maar lukt het je niet om hoger in de zoekresultaten te komen? En wil je niet teveel geld uitgeven aan advertenties? Dankzij seo hoef je helemaal geen geld meer uit te geven aan advertenties! En het mooie van alles: er bestaat een seo training die je alle kneepjes van het vak leert, zodat jij straks precies weet hoe en waar je seo kunt toepassen. Geen zin of tijd om dit zelf te doen? Dan kun je het bij Linda Pitoy van LPOM ook laten doen. Doe er je voordeel mee!

Zelf doen

Als je zelf aan de gang wilt met seo, biedt Linda je twee seo trainingen aan: Een videocursus en een eendaagse cursus. Dankzij zo’n seo training weet jij straks alle kneepjes van het vak. In de seo training worden de meest gemaakte fouten toegelicht, leer je alles over seo en vertelt Linda je in makkelijke stappen hoe je jouw website hoger in de Google resultaten krijgt. Je begint met een gratis hoger in Google checklist, om na te gaan of je wel het juiste gereedschap in huis hebt om aan de slag te gaan. Daarna krijg je via de mail stap voor stap tips om je website bovenaan Google te krijgen. 

seo training google

Laten doen

Zie je het niet echt zitten om het zelf te doen met behulp van een seo training? Dan kan Linda Pitoy dit ook voor je doen. Het enige wat jij hoeft te doen is een paar vragen in te vullen en dan wordt er binnen twee werkdagen contact met je opgenomen. NAtuurlijk is dit wel iets duurder en weet je dan niet de kneepjes van het vak, zoals bij een sei training. Maar dit scheelt natuurlijk wel veel tijd. Ideaal voor als je het altijd erg druk hebt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *