Bizziphone om jou te helpen altijd bereikbaar te zijn als ondernemer

Misschien heb je er al eens van gehoord, misschien niet: Bizziphone. Als je een bedrijf runt, dan is het handig om van gehoord te hebben. Bizziphone biedt namelijk de service aan van het telefoneren. Hun telefoon- en antwoordservice maakt het voor elk bedrijf mogelijk om op elk moment bereikbaar te zijn. En dat gaat op een persoonlijke manier. Betrokkenheid bij jou en bij de klant van je bedrijf staat centraal. Je krijgt bijvoorbeeld een vaste telefonist(e), zodat de telefoon beantwoord kan worden alsof er een werknemer spreekt die al jaren bij je bedrijf werkt. Bizziphone biedt verschillende opties voor je bedrijf.  

Hoe het werkt

Als je ondernemer bent, ben je het liefst op elk moment bereikbaar voor je (potentiële) klanten. Maar het is niet te doen om zelf 24 uur per dag bereikbaar te zijn, want dan zit je zo tegen een burn-out aan. Daarom krijg je van Bizziphone een antwoordservice. Daardoor mis je geen enkel gesprek meer, zonder dat het jou extra stress oplevert! Je krijgt bij die antwoordservice een eigen, persoonlijke telefonist(e). En je bent daardoor ook bereikbaar in de avonden en in het weekend. Als je twijfelt, kun je dit een maand gratis uitproberen. En ook daarna is er geen sprake van een contract; de service is elk moment opzegbaar. 

Opties

Er zijn verschillende pakketten voor antwoordservice beschikbaar. Als je bedrijf nog niet zo groot is, kan je voor het starterpakket gaan, tot 100 gesprekken per maand. Let wel op dat dan de kosten per afgerond gesprek iets hoger zijn dan als je voor het pakket met 100+ gesprekken gaat. Wat hier bij beide opties gratis bijkomt, is een email met een belverslag naar jou, voor elk telefoontje dat gepleegd is. En het wordt nog beter: naast Bizziphone zijn er nog andere mogelijkheden om de bereikbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren. Bijvoorbeeld Bizzichat, waardoor er een livechat mogelijk wordt gemaakt. Of Bizzicare, wat zelfs een volledige klantenservice is. Ook OutBound bellen is mogelijk. Wat is dat? Dat houdt in dat Bizziphone ook gaat bellen om nieuwe klanten te werven, en relaties te onderhouden met al bestaande klanten. Zo worden er wat opdrachten uit jouw handen genomen, naast dat Bizziphone je inkomende gesprekken kan verzorgen. 

Bizziphone kan een last van je schouders halen. Voor de al wat grotere bedrijven worden er ook servicepakketten op maat samengesteld. Daarvoor hoef je alleen maar even contact op te nemen om kennis te maken, en dan kan je ontdekken wat de mogelijkheden zijn. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *